Wat zeggen anderen over youngfour?

Geophysical Services Offshore B.V.

“We zochten in 2009 naar een allround administratiekantoor voor onze hele papierwinkel, met ondersteuning voor ons Reeleezee-pakket. Die zoekopdracht bracht Youngfour in beeld. Na een eerste gesprek werd helder dat wij daar alles konden onderbrengen wat we nodig hebben.
De prijs en de persoonlijke benadering gaven verder de doorslag: we tekenden de overeenkomst. We zijn een offshore-gerelateerd bedrijf met Engels als voertaal. Daardoor hebben wij door de jaren heen ook vaak niet-alledaagse vragen gesteld, en altijd kwam er een antwoord waar wij verder mee kunnen.
Het is prettig om een kantoor met een veelzijdige kennis van administratieve zaken onder de knop te hebben. Loonadministratie, belastingzaken en jaarrekening zijn in goede handen. Alles wordt overzichtelijk teruggekoppeld en gepresenteerd. Youngfour neemt ons onze verplichtingen op een professionele manier uit handen.”

Bart VollenbregtEigenaar Geophysical Services Offshore B.V.

Maak kennis met G.S.O. B.V.

About GSO

GSO is a young company established in 2009 with a core of very experienced people in all aspects of Geophysical and Geotechnical surveys.
Keywords to describe the company are flexibility and versatility.


Contact

Office, Fiscal and Shipping address
GSO (Geophysical Services Offshore) BV
Seinhuiswachter 14-16
3034 KH Rotterdam
The Netherlands
website: www.gsobv.com